Skip to content

Onze opdrachtgevers

Popelier Opleiding en Begeleiding brengt gedegen ervaring mee in het geven van trainingen aan deskundigen binnen (zorg)organisaties. Onze aanpak staat garant voor professionele kwaliteit, maar ook voor gedrevenheid en passie!

Wij werkten onder andere samen met en voor de organisaties hieronder. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw (zorg)organisatie of gemeente? Neem vrijblijvend contact met ons op om in gesprek te gaan.

Onze opleidingen worden geaccrediteerd door Mediatorsfederatie Nederland en verschijnen in de agenda van het kwaliteitsregister van de MfN.

MFN.png

Het Nederlands Jeugdinstituut, het kennisinstituut op het gebied van jeugd en zorg, heeft een belangrijk document over samengestelde gezinnen gepubliceerd. Dit dossier geeft achtergronden en cijfers over nieuwe gezinnen en is een uitstekende inleiding voor zowel zorgprofessionals als niet-deskundigen die zich verder willen verdiepen in het onderwerp. Ook staan er tips in voor opvoeders. Het Stiefplan, ontwikkeld door de mensen achter Popelier Opleiding en Begeleiding, wordt in het dossier aangehaald als preventieve methode om problemen binnen samengestelde gezinnen te voorkomen, en tevens als evaluatiemethode voor bestaande samengestelde gezinnen.

NJI.png

Overige opdrachtgevers

Prijzen

1 set      € 10,00*

5 setjes   € 30,00*

10 setjes  € 50,00*

* Exclusief verzendkosten en 21% btw. De verzendkosten zijn € 2,33 voor 1 set, € 2,80 voor 5 sets en € 3,50 voor 10 sets.

De verzendingen worden 1 keer per week verstuurd.


BESTELLEN

Back To Top